Yoga in de bergen – 20-24 juni 2018

Yoga vakantie in Tirol, Oostenrijk 20-24 juni 2018  | Reissom € 767,00 p.p.

Yoga, me-time en wandelen

Yoga in Oostendrijk voorjaar - edelweissyoga.nl

Frisse berglucht, yoga in onze privé yogastudio, prachtige panorama’s en alle gelegenheid om te ontspannen. Dát is yoga in de bergen met Edelweiss Yoga!

’s Morgens starten we met een fijne yogapractice in de yogastudio, zodat je lichaam en levensenergie wordt gewekt. Bij mooi weer kiezen we natuurlijk voor een practice in de buitenlucht of bij het bergmeer. Daarna lokt het uitgebreide ontbijtbuffet. Overdag is er een afwisselend programma. In meditatieve wandelingen kan je al het natuurschoon in je opnemen en als je wilt kan je een individueel life coachingsgesprek voeren. Na een heerlijke dag genieten we van een gezonde en vitale maaltijd en sluiten we de dag af met een fijne meditatie. Ons heerlijke hotel biedt alles om jezelf lekker te (laten) verwennen en de romantische berghut op 1700m hoogte waar we óók 2 dagen zijn, garandeert optimale nachtrust onder de sterrenhemel.

Yoga in de bergen juni 2018 impressie - edelweissyoga.nl

Deze reis biedt je alles om te reflecteren op wat voor jou belangrijk is in je leven, en er zijn inspirerende opdrachten om dat te realiseren. Soms doen we dat met de groep, soms doe je dat alleen of samen met wie jij wilt. Tussendoor heb je alle tijd aan jezelf.

Details

Locatie:
We verblijven in Westendorf. Dit pittoreske maar levendige dorp ligt op een zonneplateau midden in de Kitzbüheler Alpen in Tirol (Oostenrijk). Het dorp ligt op 500m hoogte, de bergen er omheen zijn tot 2.450m hoog en bieden het hele jaar door een prachtig panorama. Westendorf is goed bereikbaar met zowel auto (ca. 900km vanaf Utrecht) als vliegtuig+trein (ca. 5 uur vanaf Schiphol) of trein (ca. 12 uur vanaf Amsterdam).

Reissom: € 767,00 per persoon, op basis van 2 personen per kamer.
De toeslag voor een 1-persoonskamer is € 70,00.
(20% aanbetaling op de reissom bij boeking, de rest van de reissom uiterlijk 2 weken voor vertrek).
Nieuwsbriefabonnees krijgen 10% korting op de reissom!
 

Inclusief:

  • 2x overnachting in een luxe wellnesshotel.
  • 2x overnachting in een rustieke berghut op 1700m.
  • Dagelijks gezond en vitaal ontbijt.
  • 2x traditioneel Tirools diner.
  • Dagelijks yoga groepsles en meditatie.
  • Meditatieve wandelingen in het prachtige berglandschap.
  • Alpenwellness middag, met 60 min. massage- of schoonheidsbehandeling naar keuze en gebruik van sauna, zwembad en relaxruimtes.
  • Transfer van en naar vliegveld Innsbruck.
  • Toeristenbelasting.
Exclusief:

Vlucht Schiphol-Innsbruck v.v., drankjes, overige maaltijden en persoonlijke uitgaven.

Ga je mee?
Deze reis biedt een unieke combinatie van yoga, wandelen en ontspannen in de bergen. Als je daar al ervaring mee hebt, dan begrijp je vast precies wat een heerlijke week je hier te wachten staat. En als je nog geen ervaring hebt, dan is dit dé gelegenheid om die nu op te doen. Want je gaat gegarandeerd een superfijne vakantie hebben.

Let op: er zijn nog slechts 2 plaatsen beschikbaar voor deze geweldige yogavakantie. Boek dus nu, ik zou het geweldig vinden om je mee te mogen nemen in de bergen!

button Ja dit wil ik