Yoga in de bergen – 21-27 mei 2017

Yoga vakantie in Tirol, Oostenrijk – voorjaar 2017

HELAAS, JE BENT TE LAAT: AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK!

Yoga, me-time, wandelen en life coaching
Overnachting in lekker ruime 1-p of 2-p kamer met uitzicht op de bergen.
Frisse berglucht, yoga bij onze privé berghut, prachtige panorama’s en alle gelegenheid om te ontspannen. Dát is yoga in de bergen met Edelweiss Yoga! ’s Morgens starten we met een fijne yogapractice in de buitenlucht, die je lichaam en levensenergie wekt. Daarna lokt het uitgebreide ontbijtbuffet. Overdag is er een afwisselend programma waarin je actief met je zelf en jouw proces aan de slag mag. Zoals individuele life coachingsgesprekken en meditatieve wandelingen waarin je al het natuurschoon in je kan opnemen. Na een heerlijke dag genieten we van een gezonde en vitale maaltijd en sluiten we de dag af met een fijne meditatie.
Gedurende de week is er veel gelegenheid om te reflecteren op wat voor jou belangrijk is in je leven, en er zijn inspirerende opdrachten om dat te realiseren. Soms doen we dat met de groep, soms doe je dat alleen of samen met wie jij wilt. Tussendoor heb je alle tijd aan jezelf. Ons heerlijke hotel biedt alles om jezelf lekker te (laten) verwennen: een prachtig sauna complex, fijne massage behandelingen, een binnen-buiten zwembad, een riante wellness tuin met uitzicht op de bergen en de hele dag op en top culinaire verwennerij en Tiroler vriendelijkheid.
Natuurlijk kan je ook op eigen gelegenheid de omgeving verkennen. Je kan in de directe omgeving prachtig wandelen (zowel lichte als middelzware bergwandelingen) maar je kan ook een uitstapje maken naar o.a. Kitzbühel, Innsbruck of Salzburg.

Details

Locatie:
We verblijven in Vital Landhotel Schermer in Westendorf. Dit pittoreske maar levendige dorp ligt op een zonneplateau midden in de Kitzbüheler Alpen in Tirol (Oostenrijk). Het dorp ligt op 500m hoogte, de bergen er omheen zijn tot 2.450m hoog en bieden het hele jaar door een prachtig panorama. Westendorf is goed bereikbaar met zowel auto (ca. 900km vanaf Utrecht) als vliegtuig+trein (ca. 5 uur vanaf Schiphol) of trein (ca. 12 uur vanaf Amsterdam). Transfer naar het hotel vanaf treinstation Westendorf kan worden verzorgd tegen kleine vergoeding.

Reissom: € 1190,00 per persoon.
Bij overnachting met z’n tweeën in een 2-p kamer geldt een korting van € 75,00 per persoon. (€ 300,00 aanbetaling vóór 15 maart 2017 om je aanmelding definitief te maken, de rest van de reissom uiterlijk 6 weken voor aankomst).
 
Inclusief:
  • Dagelijks yoga groepsles.
  • Dagelijks meditatie.
  • 2x Meditatieve bergwandeling.
  • 2x Individueel life coaching gesprek van minimaal 1,5 uur.
  • Inspirerende opdrachten om te werken aan wat voor jou belangrijk is in je leven.
  • Overnachting in een lekker ruime 1-p of 2-p kamer.
  • Dagelijks ontbijt, lunch en diner.
  • Gebruik van sauna, zwembad en wellnessruimtes.
  • 2x Massage- of schoonheidsbehandeling naar keuze.
  • Toeristenbelasting.
Exclusief:
Vervoer, drankjes en evt. overige maaltijden en persoonlijke uitgaven.

HELAAS, JE BENT TE LAAT: AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK!