Soul Searchers Yoga Weekend

Soul Searchers Yoga Weekend 18-19 augustus 2018 | € 235,00 per persoon

Yoga met een weids uitzicht, een interessant thema, heerlijk eten en alle gelegenheid voor gezellig samenzijn. Dát is het Soul Searchers Yoga Weekend, deze zomer op een heerlijke landelijke locatie vlakbij Hoorn, in Noord-Holland.

Meld je hier aan!

Yoga en gezelligheid om je ziel te voeden

Ben je benieuwd naar wat jouw spirituele kant allemaal in zich heeft? Deze summer retreat laat je ontdekken hoe je contact maakt met jouw zielsbewustzijn. Geen mooiere periode dan de zomer om daar op een ontspannen en inspirerende manier de eerste stappen in te zetten. Tijdens deze speciale Soul Searchers yoga retreat is er van alles mogelijk. Je gaat twee heerlijke dagen aan de slag met allerlei manieren om je zielsbewustzijn wakker te schudden. Yoga, meditatie en visualisatie zijn daarbij de basis. Maar je gaat ook meer intuïtieve en creatieve opdrachten doen.  Soms doen we dat met de groep, soms doe je dat alleen of samen met wie jij wilt. Tussendoor heb je alle tijd aan jezelf en om te luisteren naar wat jouw ziel je wil vertellen.

Kom samen met je vriendinnen, partner of soul mate. Of alleen, en ontmoet ter plekke zielsverwanten, die net als jij graag al het moois in het leven én zichzelf willen ervaren.

Inclusief:

  • Yoga, meditaties en visualisaties, bij mooi weer lekker buiten in de tuin.
  • Inspirerende opdrachten waarmee je intuïtie en creativiteit wordt aangewakkerd.
  • Een playlist met soul searchers muziek.
  • Jouw eigen unieke soul searchers notitieboek.
  • 2x heerlijk verrassende vegetarische lunch.
  • Onbeperkt koffie, thee, vitaal water en lekkers.

Nog slechts 4 plekken beschikbaar!
Wil je meedoen? Als nieuwsbrief abonnee heb je eerste keuze en krijg je 10% korting bij boeking vóór 6 augustus 2018.