Yogavakanties en weekenden

Maak een reis door jezelf | verschillende prijzen

Een yogaretreat met mij als je gids is een reis door jezelf. Met als einddoel altijd een mooiere, sterkere versie van jouw zelf. Op een prettige manier en in een ongedwongen sfeer krijg je de tijd om intensief met jezelf en jouw proces bezig te zijn. Zodat jouw transformatie mogelijk wordt. Wil je onderzoeken hoe jij meer jezelf kan zijn? Wil je verandering in jouw werk of relatie aangaan? Wil jij jezelf positief opladen en van nieuwe energie voorzien? Mijn yogavakanties en -weekenden zijn precies wat je nodig hebt.

Kies uit deze programma’s:

Yoga in de bergen

Hou je van yoga, wandelen en wellness? Ben je toe aan échte me-time? Boek dan deze heerlijke yogavakantie te midden van imposante bergpanorama’s, frisse lucht en onvervalste Tiroler gastvrijheid.

Soul Searchers Yoga Weekend

Ben je benieuwd naar wat jouw spirituele kant allemaal in zich heeft? Deze summer retreat laat je ontdekken hoe je contact maakt met jouw zielsbewustzijn. Een weekend lang yoga en gezelligheid om je ziel te voeden.

Yoga Nidra

Live yoga nidra sessie bij volle maan – dé yoga hype van dit moment. Exclusief voor lezers van mijn nieuwsbrief.

Yoga workshops

Ontdek de spirituele kanten van de yoga lifestyle in deze fijne workshops, waarin de spirituele wetten worden vertaald voor toepassing in jouw dagelijkse leven.