Yoga privéles

Privé yogalessen | € 50,00 incl. BTW per uur
Met yoga en meditatie kan je veel meer bereiken dan alleen een lenig lichaam en een heldere geest. Ik bied je een proces van verbinding met je diepere zelf. Daarvoor doorlopen we alle acht stappen van Raja yoga. Die stappen vormen samen een holistische aanpak, waarin je lichaam, denken, doen, emoties en energie allemaal meedoen. Mijn lessen hebben echt effect op je leven. Ze maken het je mogelijk om veranderingen in gang te zetten en je leven in eigen hand te nemen.
Caroline bijvoorbeeld zegt “Ik ben al na 10 lessen zo veel rustiger geworden en heb veel minder last van alle prikkels”. “Ik voel weer ruimte voor mezelf “, zegt Corine. En Mieke zegt: “De oefeningen sluiten aan bij wat er op dit moment in mijn leven speelt. De yogales haalt mij uit mijn hoofd en brengt mij in mijn lijf.”
De gelukkigste en meest succesvolle mensen hebben één grote overeenkomst: ze hebben hun leven in eigen hand genomen. En leiden nu het leven dat zij voor zichzelf voor ogen hebben. Zonder onrust, stress, conflicten, frustratie of angst. Na een yogacursus bij mij heb jij alle handvatten om dat ook te kunnen. Door mijn aanpak groei je als mens, je ervaart een enorme dosis zelfbekrachtiging en zelfbevestiging waardoor je nooit meer twijfelt aan jezelf en jouw kunnen. Kies uit onderstaande 3 yoga lesprogramma’s en leer hoe jij jouw leven in eigen hand neemt.
button Aanmelden yogales

Start cursus | 10 lessen van 1 uur

Mijn start cursus is de perfecte keuze om vanaf vandaag je welbevinden te vergroten. Binnen 10 weken ervaar je wat het is om je hoofd met je lijf te verbinden, welke enorme positieve impact dat op je hele functioneren heeft. Ik help je eerst je hoofd met je lichaam te verbinden. Je denken met je gevoel. En je gevoel met je doen. Je programma bevat een combinatie van o.a. yoga- en meditatietechnieken, ademhalingstechnieken en mindfulness, die je ook thuis kunt blijven toepassen. Daarmee leg je de basis voor meer plezier en voldoening in je leven.

Het resultaat van deze 10 lessen:
 • Je ervaart pure ontspanning.
 • Je voelt je gelukkiger en lekkerder in je vel.
 • Je hebt eindelijk een leeg hoofd.
 • Je vergroot jouw energie en zelfbewustzijn.
Vervolg cursus | 7 lessen van 1,5 uur
De 7-weekse vervolg cursus bouwt voort op de start cursus. In deze cursus staan de veranderingen die jij graag in je leven wilt zien, centraal. We praten over hoe jij in het leven staat en daarbij maak je kennis met yoga filosofie en alle aspecten van het leven. Je leert technieken om je energie te beïnvloeden en je focus en concentratie te versterken. Je programma bevat een combinatie van o.a. yoga- en meditatietechnieken, visualisaties, affirmaties en yogafilosofie. Gedurende 7 weken ervaar je direct al dat je veel meer van je leven geniet dan je nu voor mogelijk houdt.
Na deze 7 lessen kan je
 • Focus brengen in je denken en je doen.
 • Korte metten maken met oud zeer en blokkades in jezelf.
 • Toegang krijgen tot krachtbronnen in jezelf die je eerder niet kon bereiken.
 • Jezelf volledig in harmonie en balans voelen komen.

Verdiepingscursus | 7 lessen van 1,5 uur

In de 7-weekse verdiepingscursus ga je echt helemaal de diepte. Je bouwt voort op de vervolg cursus en krijgt handvatten om jouw leven bewust om te vormen. Je neemt 7 weken lang de tijd om de kracht en energie die je inmiddels ervaart, te kanaliseren. Je ervaart dan dat jij, net als ik, de power hebt om je leven en alles daarin zo te vormen als jij wilt. Met een combinatie van o.a. yoga- en meditatietechnieken, visualisaties, yogafilosofie en thuisopdrachten ga je aan de slag met wat jij daadwerkelijk in jouw leven wilt realiseren. Dit is het mooiste kado dat jij jezelf kan geven.
In deze 7 lessen
 • Ervaar jij jouw ware potentie.
 • Leer je hoe jij jouw wensen en dromen kan realiseren.
 • Kom je in flow met het doel van jouw leven.
 • Krijg jij grip op alles in jouw leven.
Start nu de mooiste weken van je leven
Lessen zijn in het centrum van Hoorn in mijn kleine studio. Gebruik van matje, kussentje en andere hulpmiddelen is bij de prijs inbegrepen. Proefles mogelijk.
button Aanmelden yogales
Meld je bij mij aan en ik maak een uniek lesprogramma voor je. De beste yogalessen die er zijn, helemaal afgestemd op jouw leven en jouw behoeftes. Plus adviezen hoe je alles wat je in de lessen leert in je eigen leven kunt toepassen. Je ontwikkelt er zelfvertrouwen, zelfkennis en innerlijke kracht door. Vanaf dag 1. Dat geeft mijn klanten de grip op hun leven terug en dát is wat ik ook het allerliefste voor jou wil realiseren.
Kies uit mijn programma’s en start de mooiste, impactvolle weken van je leven. Vandaag nog.