Yoga life coaching

Privé Life Coaching Pakket | 10 sessies € 795,00 incl. BTW

Sta jij op een keerpunt in je leven en moet het anders? Dit is mijn super impactvolle manier om aan de slag te gaan met de transformatie van actieve, ondernemende mensen zoals jij! In 10 weken doorloop je alle vlakken van je leven en gaat daar keihard mee aan de slag. Je moet er hoog gemotiveerd voor zijn, mitsen en maren veeg ik direct van tafel. Ik ben een resultaatgerichte Life Coach en als ik één op één met je aan de slag ga, dan heeft jouw veranderingsproces mijn prioriteit. Ik ga door het vuur voor jouw doelen, zeg maar. En ik verwacht van jou hetzelfde. Het gaat immers om jouw leven.
In jouw life coaching traject identificeer je de missende schakels in jouw levensgebieden. Je gebruikt dat inzicht om de praktische veranderingen te maken om het leven dat jij wilt te realiseren. Je gaat ook zien welke rol andere mensen daarbij spelen en hoe jij daar in het vervolg effectief mee kunt omgaan, zodat je geen onrust, stress, conflicten, frustratie of angst meer ervaart. De gelukkigste en meest succesvolle mensen hebben één grote overeenkomst: ze hebben hun leven in eigen hand genomen. En leiden nu het leven dat zij voor zichzelf voor ogen hebben. Binnen de 10 weken doorlooptijd van het life coaching traject krijg jij dat ook voor elkaar.
Mariska zegt “Hoe mooi jij mijn leven hebt gemaakt, daar ben ik je intens dankbaar voor”. En Louwrens zegt: “Ik pas wat ik van jou geleerd heb nog dagelijks toe in mijn leven.”
Wil jij je leven op één of meer van deze manieren een boost geven:
  • Succes en voldoening in je werk hebben.
  • Vuur in je relatie ervaren.
  • Verbinding met je gezin, familie en vrienden voelen.
  • Rijkdom ervaren.
  • Geluk in je leven voelen.
  • Vrijheid voelen in je doen en je laten.
  • Zelfvertrouwen ontwikkelen.
  • De zekerheid dat je de juiste keuzes maakt.
en ben je bereid daar vol voor te gaan? Meld je dan aan voor een intake!
button Aanmelden life coaching

Na jouw aanmelding maak ik een programma voor jou op maat, gericht op jouw levensdoelen. Door Yoga Life Coaching krijg je inzicht in je eigen beweegredenen en acties. Je verandert ze zo dat je de dingen die voor jou belangrijk zijn, realiseert in je dagelijks leven. Binnen het programma deel ik alle kennis en inzichten die ik op mijn eigen yogapad heb opgedaan en jij krijgt informatie, boekentips en artikelen die jou ondersteunen in de stappen die jij maakt. Dan ga jij je eigen levenslessen aan en ik sta naast je. Ik luister naar je, praat met je en help je met al mijn kennis om contact te maken met je zelf. Met jouw diepere wensen, jouw diepere weten én je diepere kunnen. Zodat jij jouw leven volledig kan gaan leven, op jouw manier. Als het moet tegen alle bestaande conventies in.
Een Life Coaching traject is een investering in je persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke levenspad, die ik iedere ondernemende, actieve persoon toewens. Als jij gemotiveerd bent en een bewustwordingstraject gericht op het realiseren van jouw eigen levensdoelen wilt doorlopen, zal ik heel graag mijn tijd en energie in jouw begeleiding steken.
Wil jij ook een volledig mens worden, de spil van je eigen leven zijn en je leven naar een hoger plan brengen? Meld je aan voor een intake!

button Aanmelden life coaching

Mijn avonden zijn tot december al volledig volgeboekt. Overdag zijn er nog uren beschikbaar.