Leren mediteren

In 10 lessen leren mediteren | 10-weekse cursus € 525,00 incl. BTW

Zoek je naar meer rust in je leven? Een manier om je stressgevoel te verminderen? Of om het helder te krijgen in je hoofd? Mediteren biedt het allemaal. Het vraagt weinig tijd en levert je heel snel resultaat. Het is niet voor niets zo populair. Daarbij is het niet moeilijk om te leren mediteren. Mits je jezelf er een paar weken op richt.

Ik heb een programma ontwikkeld waarmee je in 10 lessen leert mediteren. Je maakt kennis met verschillende meditatievormen en meditatietechnieken. Die oefen je met opdrachten tijdens de les. Je krijgt daarbij uitleg over welke techniek je kan gebruiken voor welk doel en voor allerlei situaties in je dagelijks leven. Dat is pas praktisch! Alle vormen en technieken die je bij mij leert, kan je daarna zelfstandig en zonder verdere begeleiding zelf doen. Direct al. Aan het einde van het programma beschik je over een assortiment aan technieken die je kan gebruiken wanneer je ze nodig hebt.

Aan bod komen o.a. geleide meditatie, dankbaarheidsmeditatie, wensmeditatie, krachtmeditatie, liefdesmeditatie, droommeditatie en chakrameditatie.

button Aanmelden