Praktische tips

Ex libris – give away

Zaterdag is het Koningsdag. Een dag die ik bij voorkeur met een goed boek op mijn balkon in de zon doorbreng. Ver weg van het gezuip en gehos in de stad. Steeds vaker lees ik op mijn eReader. Hele series van mijn favoriete boeken staan er al op. Ik gebruik ‘m veel, vooral als ik in het donker wil lezen. Toch blijft een echt boek in je handen een onovertroffen gevoel, vind ik. Zoals je een boek vasthoudt, stevig en toch licht, je blik volkomen in de pagina wordt getrokken en je met spanning iedere bladzijde omslaat.

Mijn boeken: gratis voor jou

Als jij ook graag leest heb ik hier een aantal boektips voor jou. Allemaal boeken waarmee je prima in alle rust een paar uur kunt doorbrengen, en waarvan je – in de meeste gevallen – ook nog wijzer wordt. En het leuke is dat jij de genoemde boeken GRATIS van mij kan krijgen! Ik doe hier namelijk een ex-libris give away actie mee!
Zit er een boek bij dat jij graag wilt hebben? Het kan nog vóór Koningsdag van jou zijn!
Kies maar uit:
Vrouwenwijsheden
Vrouwenwijsheden – Mini-boekje vol prikkelende, diepzinnige en omstreden wijsheden van vrouwen. Komt in een hand beschilderd, houten doosje. AL VERGEVEN.

Groots en meeslevend leven
Groots en meeslepend leven (Lou Niestadt) – Als art-journal vormgegeven kijk op het dagelijkse leven, die je dankbaarheid voor het alledaagse vergroot. Portokosten € 4,15.

Zwemmen met haaien
Zwemmen met haaien (Ann Kidd Taylor) – Bijzondere liefdesroman over Maeve, die op haar 12de door een haai wordt aangevallen en later een gevierd zee-bioloog wordt. AL VERGEVEN

Spirit Junkie
Spirit Junkie (Gabrielle Bernstein) – De levenslessen die Gabrielle Bernstein zelf doormaakte, voordat ze een bekende spirituele inspirator werd. Let op: Engelstalig. Portokosten € 3,32.

The Universe Has Your Back
The Universe Has Your Back (Gabrielle Bernstein) – De universele lessen van Gabrielle Bernstein, waarmee je jouw blokkades overwint en meer geluk, veiligheid en richting in je leven brengt. Let op: Engelstalig. AL VERGEVEN

De wereld veranderen
De wereld veranderen (John-Paul Flintoff) – Dit boek inspireert je en geeft je de moed om de wereld waarin we leven te veranderen. Met invloeden van Tolstoj, Ghandi en Sartre. Portokosten € 3,32.

Wabi Sabi
Wabi Sabi: Niet perfect en toch heel gelukkig (Christopher Weidner) – Kom meer te weten over de Japanse filosofie van de levenskunst, waarin eenvoud, onbevangenheid, veelduidigheid, rust en langdurige schoonheid centraal staan. Het geeft je een bijzondere kijk op wat mooi is en je gelukkig maakt. Portokosten € 3,32.

De kleren van de yogi
De kleren van de yogi (Wim van der Zwan) – Inspirerende verzameling van 32 korte verhalen uit de hele wereld, rondom het thema stilte. Portokosten € 3,32.

Weg van liefde
Weg van liefde (Alain de Botton) – Dit boek vertelt het verhaal van Rabih en Kirsten en toont met filosofische inzichten en psychologische scherpzinnigheid welke stadia een relatie allemaal doorgaat. Je kan er hoop voor je eigen relatie uit putten.   AL VERGEVEN

Religie voor atheïsten
Religie voor atheïsten (Alain de Botton) – Als atheïst geloof je niet in het bestaan van God. Dit verfrissende betoog helpt je in dat geval om toch de waarde van gemeenschapszin, ethiek, onderwijs en kunst te vinden. AL VERGEVEN

Het geheim van genialiteit
Het geheim van genialiteit (Tijn Touber) – De oorspronkelijke betekenis van genialiteit is: vormgeven, creëren, produceren. Dit boek helpt je het genie in jezelf wakker te maken. GERESERVEERD.

Heimwee naar het paradijs
Heimwee naar het paradijs (Tijn Touber) – Tijns speurtocht naar het antwoord op de vraag wie wij zijn, waar we vandaan komen, waarnaar we op weg zijn en hoe we daar komen. Een boek vol verhalen en ontmoetingen met bevlogen mensen. Portokosten € 3,32.

Doe mee met de give away!

Laat mij met een berichtje weten welk boek je wilt ontvangen, en ik stuur je het boek GRATIS toe. Je betaalt alleen de bij het boek genoemde portokosten.
Deze portokosten gelden alléén als je in Nederland woont. Als je buiten Nederland woont gelden er andere tarieven voor verzending. Je boek zelf blijft natuurlijk gratis!
Let op: van ieder boek is er slechts 1 exemplaar. Dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Op = op.

Welk boek uit de Give away wil jij ontvangen?


Je ontvangt een e-mail met een betaal link voor het genoemde bedrag voor de portokosten.
Na ontvangst van jouw portokosten stuur ik het boek direct naar je op.
Indien het boek niet meer beschikbaar is, laat ik je dat eveneens in de e-mail weten. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s