Mijn yogapad, Praktische tips, Yoga technieken, Yogavormen

De 5 beste blogs van 2018

Het is traditie geworden: ik eindig ieder jaar met een overzicht van de beste blogs van het afgelopen jaar. Blogs over yoga met impact, inzichten die er toe doen en omgaan met emotionele ervaringen waar jij, net als ik, niet alleen in staat. Maak een fijne beker koffie of thee, ga er voor in je favoriete stoel zitten en geniet van de beste blogs. Hier is de top 5 beste blogs van 2018:

 

 1. Met stip op 1: Wie ben jij?
  Mijn moeder weet niet meer dat ik haar dochter ben. Neem van mij aan, dat is een behoorlijk pijnlijke gewaarwording.
 2. Honger naar mijn natuur
  In oktober was ik into the wild. Dat had niets met mijn dagelijks leven te maken en alles met de yoga stap svadhyaya. Svadhyaya, zelfstudie, is een groots onderdeel van het yogapad. Dat lang niet iedereen aandurft. Ik wel, en het bracht mij een week lang ergens in een tentje in een bos in Duitsland.
 3. Ontdek jouw ware potentieel (en hoe je ‘m aanboort)
  Je brein is niet de bron van jouw ware potentieel. Je brein neemt je juist voortdurend in de maling. Alles wat zich in jouw brein afspeelt is ruis, die jou afhoudt van het ontdekken van je ware potentieel. Met de meditatie die je hier leert houd jij je brein onder controle, zodat jouw ware potentieel aan het licht komt.
 4. Mediteren of een middagdutje
  Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een kwartier mediteren en een middagdutje van diezelfde lengte? Met goedgekozen meditaties kan jij jouw energie, motivatie en inspiratie gedurende de dag verfrissen. Hier vind je meditatietechnieken om direct te proberen, bij o.a. spanningshoofdpijn en gebrek aan inspiratie.
 5. Wat zit er in jouw rugzak?
  Ben je onzeker, wantrouw je andere mensen en heb je last van faalangst, dan drukt dat als een te zware rugzak op je. Zelf liep ik jaren zo rond. Hoe ik mijn figuurlijke rugzak ontgroeide en mijn eigen grootste fan werd lees je hier. Jij kan het ook!

Ook in 2019 kan je iedere week een blog van mij verwachten. Zorg dat je er niet één mist: volg mij en schrijf je in voor mijn mails.

 

Een ontspannend kadootje voor jou_3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s